Genthark Creative Commons License 2016.03.07 0 1 558

Én nem a macskákat utálom. Hanem az idióta hülye barmokat, akik szerint a macska háziállat és úgy is viselkednek vele! A macska soha nem lesz képes alkalmazkodni az emberhez! Mivel nem falkában élő, hanem magányos ragadozó, ezért nincsen meg benne a falkaszellem. Ergo képtelen tisztelni a gazdáját. Nem mondom azt hogy ostoba jószágok, éppen ellenkezőleg. Okosabbak, mint az egyszerűbb ösztönlények (pl. a gazdáik). Míg egy kígyó ösztönből cselekszik, addig a macska tudatosan. Pontosan tudja hogy mit akar, és hogyan tévessze meg ill. manipulálja az alacsonyabb intelligenciaszinttel rendelkező gazdáikat. Hitetlenül aljas és megátalkodott, alakoskodó teremtmények. Megjátsszák hogy jó háziállatok, hogy az ostoba gazdájuk az ő kényüknek megfelelően viselkedjen velük, közben abba a kézbe marnának bele először, amelyik enni ad. Ennyi erőből mérges kígyót vagy pókot is babusgathatnának. Ahová egy macska beteszi a lábát, ott semmi nem marad épségben. Szétkarmolja a bútorokat, szétszed mindent, fölmegy az ágyra, az asztalra, mindenhol ott a szőre és nem is lehet őt rendre utasítani.

Ezen kívül a macskák évente 1,4-3,7 milliárd madarat és 6,9-20,7 milliárd emlőst ölnek meg, többet, mint amennyi gázolás vagy mérgezés miatt elpusztul. Az elvadult és az elkóborolt macskák jelentik a legnagyobb veszélyt az élővilágra, de a házikedvencként tartott macskák is sok állatot ölnek meg.

A házimacskák kártékony hatását a természetes élővilágra már többször is dokumentálták. A főleg kisrágcsálókra és kisebb madarakra vadászó macskák világszerte 33 faj kihalásáért felelősek.

A házimacska egy agresszív, kártékony és invazív faj és mint sok esetben, az ember a felelős miattuk is. Tehát elsősorban nem a macskákat, hanem az idióta embereket kéne megritkítani, akik az ilyen és ehhez hasonló kártékony állatok elszaporodásáért felelősek.