Shima29 Creative Commons License 2016.04.02 0 0 2861

Tisztelt fórumozók!

 

Íme szőrtelenítésem története (végre megállapodni látszok a legjobb módszernél):

 

Régebben gyantázásra jártam.

Először csak a hónaljamról akartam eltüntetni a szőrt végleg tehát IPL-hez fordultam. 10 kezelés volt 72000, de mivel nem ért el nekem tetsző eredményt ezért kaptam még 10-et ingyen. Mivel ezután más lett a kezelő lány ezért nem adtak többet, így hagytam a fenébe mert nem ért semmit, változás bekövetkezett a 7-8. kezelés körül, eltűnt úgy 70%-a de én nem elégedtem meg. Ezután költséghatékonyabb módszerhez folyamodtam: gyantázás kozmetikában és szőrnövekedés gátló krém használata. Sajnos ez csak időpocséklás volt. Utána magamnak kevertem megfelelő gyógynövény levével a házi szőrnövekedésgátló krémet. Ennek ugyanúgy 0 volt a hatása.

Ezután holdciklusnak megfelelően jártam gyantáztatni. Azok akik azt írják hogy így nem nőtt vissza a szőrük az interneten szerintem ferdíthetnek valamennyire. Ez is 0 eredménnyel zárult.

Ezután leveleztem Kádár doktorral, de mivel nem tudok pontosan úgy járni Pestre ahogy ő tud fogadni, ezért hagytam, meg pénzben sem az igazi, plusz az ismétlő=fenntartó kezelések.

 

De netes utánaolvasás után arra jutottam hogy bármennyire régi és elavult módszer is az elektrolízis ez lesz a megoldás.

Voltam fent, Pesten Katinál. 7 napja volt a kezelés, és szépen gyógyulnak a szúrások nyomai köszönhetően a krémnek amit kaptam. Majd ha 1.5-2 hét múlva nem kezd el nőni, akkor már megérte mennem.

 

Ha eszembe jut jelentkezem még újabb fejleményekkel.