forgione1 Creative Commons License 2016.04.23 -2 0 7

zsírból soha nem lesz izom

 

Vannak piperkőc hipochonderek, akik szószerint veszik e (köz)mondást.

Természetesen nem a hájból lesz az izom, hanem a helyére kerül :-)

 

soha de soha semmilyen sport vagy fizikai aktivitás nem tudja ellensúlyozni azt, ha helytelenül táplálkozol. Azaz, ha túl sokat

 

Ha számolgatod, mit eszel, milyen összetételben és mennyit mozogsz, miközben a tükörben nézegeted  hasad ragyáit, akkor már időd sem marad eleget mozogni:-)

 

Megnéznélek egy kisebb Alpok túrán napi 350 km-távokon 5 ezer szintekkel, hogy tudnál e elég fehérje port és egyéb műanyag kemikáliás vackot bevinni a szalonna mellé, hogy megtartsd versenysúlyod vagy elkezdenél fogyni vagy ami még valószínűbb kifeküdnél az első hágó előtt :-) Még annyit sem tudnál kilihegni, hogy soha de soha :-)))

 

Te csak drága pénzen felfújod magad ezekkel a szerekkel, bedőlve a gyártók újabb és újabb álkutatási eredményinek és kísérleteinek. Még szép, hogy olyan eredmények születnek, melyek a termékeiket reklámozzák:-)  Ha leállsz róluk, összessel mint egy kiszáradt tescos zsömle. Frissen még látványos, felfújt, de belül nincs tartalom:-)

 

Oh protein bomba tejsavó vagy kazein, végül is mindegy hiszen  van rá termékünk csupán az ízesítést kell kiválasztanod :-)  Lényeg, hogy megvásárold:-)

Előzmény: petya-f (5)