petya-f Creative Commons License 2016.04.23 0 0 8

Ha számolgatod, mit eszel, milyen összetételben és mennyit mozogsz, miközben a tükörben nézegeted  hasad ragyáit, akkor már időd sem marad eleget mozogni:-)

 

Ezt az ócska mellébeszélést! Tudsz valami érdemit is válaszolni arra amit írtam vagy megelégszel a szimpla gyalázkodással? Léci ha hülye vagy a témához ne trolkodj itt, nem ezért nyitottam a topikot! Érdemi párpeszédet szeretnék.

 

 

Megnéznélek egy kisebb Alpok túrán

 

Biztosítalak, hogy kiváló az álló képességem és ez leginkább genetikai adósság.

 

műanyag kemikáliás

 

Érts meg valamit. Az ember tápláléka fehérje, szénhidrát és zsír. Más nincs. Mindegyikre szükség van bizonyos mértékbe. Ezek természetes tápanyagok forrástól függetlenül. A műanyagok  a colában, fánkan és pizzában van amit a tescoban veszel. Hiába vannak előítéleteid, vannak akik tisztán kajálnak és sportolnak, ezért erősebbek és egészségesebbek mint az átlag 175centis és 95 kilós magyar férfi.

 

Te csak drága pénzen felfújod magad 

 

Nem vagyok felfújva, nem is akarok az lenni. Szerinted 78 kilóval mennyire lehet valaki felfújva ember???

Egészségesen kajálni nem drágább mint szemetet enni, ahogy a táplálék kiegészítő se drágább mint piálni és cigizni. Amit igencsak szoktak nyomni, a frusztrált kis pénzűek, akik kifogásokat keresnek és nincs akaraterejük. Átlagos jövedelemmel rendelkezem és meg lehet csinálni. Ennyi. 

 

 

Oh protein bomba tejsavó vagy kazein

 

Oh sör, jégkrém, chips...Pár filéres cukorral és zsírral televágott szemét, vedd meg... mások jól keresnek vele, aztán a gyógyszereket:)

 

Ez a topik az időszakos bőjtel szerzet tapasztalatokról szól. Nem az akarat gyenge, sör pocakos, komplexusos alakok kezeléséről! Köszönöm!

Előzmény: forgione1 (7)