forgione1 Creative Commons License 2016.04.24 -1 0 12

Ez a topik az időszakos bőjtel szerzet tapasztalatokról szól.

 

Az ordító helyesírási hibán túl erős fogalomzavarban is vagy. 

A böjt ugyanis hitbéli indíttatásból válik böjtté, minden más csupán koplalás vagy hangzatos nevén tisztítókúra. 

 

Ezt az ócska mellébeszélést!

 

Pont ezért a téveszmédért néznélek a genetikai állóképességeddel meg egy Alpok vagy bármilyen túrán, mert ez nem arról szól, hogy heti 3x2 órát kocogsz és kedvteleséből párat emelsz a súlyzón, hanem bizony heti 7 napot és napi 14-16 órát keményen nyomod a túrát. 

 

És bizony ilyenkor azt és akkor ehetsz amit csak akarsz és amihez csak hozzájutsz és annyit amennyit csak betud fogadni a gyomrod, mégis fogyni fogsz.

 

Ez nem piperkőcöknek való hobby edzés:-)

 

Nagyképűséged nem csupán a böjt téves megnevezésével rontottad el, hanem a 30 dekás fogyásoddal :-)

Mert te annyira számon tartod, hogy mennyit emelj, mennyi kalóriát vigyél be, miből és akkor te kiszámolod, hogy 30 dekát fogyj vagy hízz :-) Na ez az ócska mellé duma, óriási maszlag!

 

Még 1-2 kilót sem tudsz így kiszámolni, hiszen a vízháztartástól függ a rövid távú súlyvesztés. Reggel elmész a WC-re és máris megvan a 30 deka mínusz :-) Vagy iszol  egy pohár vizet és hopp +30 deka rögtön:-) 

 

Te ezzel a topikkal semmi mást nem akartál, mintegy igazolást szerezni magadnak a különféle poroknak és vackoknak amit össze vissza vásárolgatsz és eszel nyakló nélkül. A linkjeid is csak erről szólnak és az adott gyártók, forgalmazók saját reklám cikkeiről:-)

 

Állítólagos eredményeid pedig csupán blődségek, kezdve a 30 dekás számítgatásoddal, folytatva, hogy valójában elképzelésed sincs egy intenzívebb mozgásról ami nem csupán heti 3x2 órára korlátozódik, amit aztán az irodában 5x8 óra üléssel kipihensz :-)

 

De jobb is, hogy nincs mert ott halnál meg a pálya szélén az első nap 4. órájában ezekkel a kemikália szerekkel.

Most nem arról van szó, mert én is eszek fehérjét, de tényleg olyan nagy benned a zűr és zavar, hogy egy komolyabb és huzamos megterhelést nem bírna ki szíved és leállna. Alap hiányosságaid vannak! 

 

Nem fogok belemenni a részletekbe, de kutakodj Nátrium, Kálium témában és a tiszta víz fogalmáról.

 

Nem vagyok felfújva,

 

Dehogyis nem!

Hagyd el 2-3 hétre a poraidat, TELJESEN és utána nézz a tükörbe. Úgy fog lötyögni rajtad a bőr, mintha 115 kilóról 80-ra 1 hónap alatt jöttél volna le. Majd akkor meglátod mennyire, hogy felvoltál fújva:-) 

De ne aggódj, visszatérve poraidhoz pár nap és ismét feszül a bőröd, immár ismét kitölti a felfújt izmaid. 

 

Rossz példa, de mégis megemlítem a kívülálló olvasóknak, hogy a retekklub Farmján is a fitnesz piperkőcök, hogy nem juthattak hozzá poraikhoz, elkezdtek "lötyögősödni", ezért a kismalacok fehérje tápjához nyúltak, amitől ismét feszülni kezdtek izmaik és bőrük. Ők maguk dicsekedtek, hogy a malac táp mennyire fújja őket felfelé:-) Ez azért nagy érvágás az üzletnek:-)

 

De valós izmot nem lehet munka nélkül építeni..... kevés munkával porokkal lehet látványt elérni viszonylag gyorsan. De az esik is össze mint a kiszáradt tescos zsömle:-)  

Előzmény: petya-f (8)