zumizu Creative Commons License 2016.05.31 -1 0 2878

Kedves B.Nati!

 

Én voltam lézeresen, tényleg hatékony, 7. kezelésnél tartok a 8-ból. A teljes lábamat csinálják, és már nagyon régóta járok kezelésekre, több éve (szerintem 3 már biztos), mert egyre több időnek kell eltelnie a kezelések között. A következő kezelésem, az utolsó, 1 év múlva lesz. Nagyon világos a bőröm, az alsó lábszáramon sötétebb a szőröm, ezért ott tényleg hatékony, alig van itt-ott pár szál. Főleg az anyajegyek körül, amit ugye nem lehet kezelni. Mivel vékony a lábam, eléggé nehéz hozzáférni pl a térdemnél, ezért ott látszik is, hogy több szőr maradt. Viszont a combomon sokkal világosabb a szőr (sokat epiláltam, ezért meggyengült), ott sokkal több maradt. :( Ott kb 50%-os a szőrcsökkenés szerintem.

Elég sokat fizettem érte, pedig Joy kuponnal vettem, amikor két tesztrészből az egyiket ingyen kapod (az olcsóbbat), és persze a lábszár és a comb külön testrésznek számít. 

A fájdalomról annyit, hogy mindenkinek más... én szenvedtem szinte az összes kezelésen, lehet, hogy kicsi a fájdalomküszöböm, de nem vállalnám be még egyszer. 

Azóta - ahogy korábban is írtam - vettem HPL szőrtelenítőt otthoni használatra, a karomon teszteltem egyelőre, ahol kb olyan erős a szőr, mint a combomon (a karomat is epiláltam), és kb 90%-ban eltűnt a szőr. És ez nem is fájt, úgyhogy ha választani kell, én mindenképp ezt javaslom.

Persze vannak olyanok, akik nem tudják betartani a két hetente, majd később négy hetente esedékes kezeléseket, nekik jobb lehet a lézeres, ha van sok pénzük, és nem zavarja őket a fájdalom és hogy idegenek előtt kell feszengeniük. :D