Virágszál13 Creative Commons License 2016.08.23 0 0 2895

Sziasztok. 

Én most járok lézeres szőrtelenítésre, amit szakemberek végeznek egy szépség klinikán. Nekem eddig nagyon bevált, már a harmadik kezelésen vagyok túl. Szerintem az nem igaz, hogy nem fáj, nekem kellemetlenebb, mint a gyantázás, de abszolút kibírható. Elég kellemetlen a terület ahol szőrtelenítésre van szükségem, meg akarok szabadulni tőle végleg mindenképp, igy pedig abszolut megéri az a kis fájdalom. a bőröm nem fal fehér, a szőrzetemet pedig közepesen erősnek mondanám ( a kozepesnekninkabb a teteje, mint az alja). Korábban epilátorral szabadultam meg a szőrtől, és állandóan benőtt, erős volt( mint pl borotválás után), ráadásul szinte borostás volt mikor elkezdett visszanőni. Sőt, ha kinőtt a szőr, akkor sem volt puha. igy, a 3. kezelésen túl az a tapasztalatom, hogy nem nő be a szőr, nem borostás, már most jóval kevesebb, és jóval gyengébb, puhább a szőr, mint az elott. Elvileg 6-8 kezelésre van szükség (Nekem 8 tuti lesz), amire 8 hetente kell menni. nem rovid folyamat, de én már most azt mondom, hogy jól tettem, hogy belevágtam. Két kezelés között csak borotválni szabad a területet, de részemről nagy pozitívum, hogy ekkor sem nő vissza erősen és borostásan, ekkor is puha, az eredeti állapothoz képest jóval gyengébb  szőrszálak nőnek vissza. 

nem tudom, hogy mennyire végleges, ezt majd akkor fogom látni, ha már túl leszek rajta. A klinikán a hölgyek azt mondták, előfordulhat, hogy évek múlva 1-2 szál visszanő, ezért azt garantálni nem lehet, hogy végleges lesz, hogy soha többé nem lesz a területen egy szál szőr sem. 

Én csak bátorítani tudok mindenkit aki ezen gondolkodik, én nagyon örülök, hogy rászántam magam. Nekem 18000 forintba fáj 2havonta a kezelés, de az ár a kezelendő területtől függ.