CoIie Creative Commons License 2016.09.08 0 0 23

Ahogy megvettem, szinte a következő héten én is már láttam a 200ezres emelést. Egyébként a Duna Autó... Semmi egyedi kedvezményt nem kaptam (csak az általános promóciósat), de már több éve visszajártam nézelődni (megmutatni a 'képemet';) és várni az alkalmat. Aztán 'kiöregedett' a civic alólam és jött ez a Comfort Plus felszereltség ami amúgy is tetszett (csak nem mindenben, de most a ráncfelvarrás helyre tette a dolgokat). Maradt még 1-2 leárazva, aztán már csak 1 és akkor 'lecsaptam' :)
Én csak annyit vettem, ami feltétlenül kellett és nem ami nem. Diesel nem jött számításba, mert olyan sokat nem megyek, hogy az egyéb járulékos karbantartás megérje, meg elvből nem veszek olyat. AWD szintén nem kell ide a városba, stb.


A zöld rendszámosok érdekeltek még más márkáknál (ha már itt nincs), de előre bizonytalanra nem gondoltam 2-3 autó árát befektetni! És ráadásul van hol parkolnom, de nem használható a buszsáv és a töltők sem működnek itt-ott hétvégén, vagy megbüntetnek, ha már nem töltök csak parkolok, ahogy egy cikkben olvastam... 
Csak spéci helyzetekben jó még manapság. Később meg szerintem zsákutca lesz...

Előzmény: mephysto (22)