Zolf Creative Commons License 2016.09.23 0 0 560

Én teljes mértékben egyet értek veled. A macskák ivartalanítására és bechippelésére törvényben kéne kötelezni az embereket. Addig a macskának se orvosi ellátás, se védőoltás se semmi. Aki nem tenné meg, olyan büntetést kiszabni rá, hogy a gatyája is rámenjen. Azt is megszabni, hogy egy háztartásban 3-nál több macska ne legyen tartható. Az embereket pedig rábírni arra, hogy tegyenek jelentést minden macskatulajdonosról, akinek a macskája problémát okoz másoknak vagy vélhetően nincs bechippelve. Ezen felül minden kóbor macskát összefogdosni és ha nincs benne chip, elaltatni. Nagyon utálom azokat a macskatulajdonosokat, akik szerint a macska tündi-bündi, aranyos jószág amit babusgatni kell és a seggét kinyalni. Akik beengedik a lakásba, ahol az állat mindent összekarmol, összepiszkít, fölmászik minden bútorra, asztalra, ellopja az ételt egyenesen az ember tányérjából. Természetesen nem minden macska ilyen, de általában 10-ből 8 macska igen. Ráadásul a macska nem az emberhez hűséges, hanem a helyhez, ahol enni kap. 

Ezenkívül a macska rendelkezik egy olyan képességgel, hogy hízelgéssel manipulálja a gyenge akaratú embereket akik természetesen ezért kinyalják az állat seggét.

A mi udvarunkba is volt egy macska. Kölyökkorától kezdve kapott enni. Mindig jól volt bánva vele. Gyakran nem az ételért jött, hanem csak a simogatásért. Természetesen a lakásba nem jöhetett be. Egyszer azonban a dög gondolt egyet, szétszedte a szúnyoghálót és bemászott az ablakon. A szobában egyből összehugyozott mindent.

Természetesen nem bántottam, viszont elkergettem az udvarból és többé nem raktam ki kaját neki. Azóta sem láttam.

Tehát nem szabad megbízni egy macskában sem, mert az állat egyből visszaél vele, elszemtelenedik vagy az ember fejére nő. 

Előzmény: Kerugma (559)