Accordeone Creative Commons License 2016.10.06 0 0 90

Igen elképzelhetően ez így működik. De nem vagyok 100%-ig bizonyos abban amit leírtál.

Ha be akarsz hozni egy terméket, akkor soha ne az üzlettel vedd fel a kapcsolatot, mert az természetesen már a saját hasznával együtt fogja ertékesíteni a behozni kívánt terméket!

Amit mondasz az jó indulatú, de nem biztos hogy ezzel magadnak jót teszel, ugyanis te most pontosan át akarod adni azt a kis hasznot amit a grantosok csinálnak a külföldi kereskedőnek azzal, hogy el lehetetleníted a helyi kereskedőt, akinek ki tudja mennyir jelentéktelen haszna van rajta??? Nézz körűl a netten, bizony a régi készülékek kint is nagyon magas áron vannak kitéve.

 

Nem nem vagyok nyepper, sem kereskedő, de ha jól belegondolsz , el akarod venni egy helyi ügyeskedő=kerekedő tisztességes hasznát és oda akarod adni egy külföldi nyerészkedőnek, mert csak nem azt gondolod, hogy azon a terméken nem lesz haszna a boltosnak akiről beszélsz.

 

De ha komolyan gondolod az importot akkor meg kellene keresni a gyártót és export áron kell beimportálni a terméket, mert akkor fair módon jársz el s nem veszéjezteted senki kis hasznát, ami ki tudja melyik gyermek minden napi kenyere a mai viszonyok között soha sem tudhatod.....!?

 

Én csak arra szeretnék kilyukadni, ne egymásra legyünk irigyek, hanem a komoly hasznot lehúzókra kellene inkább odafigyelni! Mondja egyet kettőt aki a fizetésed 10-20-40%-t veszi el havonta s nem teszünk ellene semmit.....!

Tudod mennyibe kerűl egy köbméter víz? És mégis húsz-szór annyit fizetsz érte életed végéig?

 

Harminc évet töltöttem el az import/export üzletágban, ismernek a távolkeleten, Japánban, a németeknél s az Usában, van róla sejtelmem miről beszélek, ezért ajánlom a gyártó megkeresését.

 

Ismered a nótát? Ne bánsuk egymást gyerekek......... Van , volt s lesz mindenkinek itt elég baja ..... nélkűl is!

 

Csak jóindulattal,

a Székely ember unokája.

 

 

 

Előzmény: mikulas16 (85)