Moka25 Creative Commons License 2016.10.13 0 1 15014

Szia Antisystem!!:)

Örömmel jelentem, az én Manóm még megvan:) Már közelebb a 14-hez, mint a 13-hoz, meg csak olyan kis totyogósan, de megvan:)

 

Most viszont nem miatta jöttem. Lett közben egy hörcsögünk is, a Lujza (kb. 8 hónapos törpehöri), s mostanában nincs túl jó bőrben. A hörcsögös topikban a madár se járt, hát eszembe jutottatok:), hátha van ötletetek.

 

Az utobbi par hetben a szören keresztül is erdes felületet erzünk a bören (hatan es most mar a hasan is), kicsit meg is ritkult neki itt-ott, mintha kivakarta volna. Ma kicsit jobban hagyta magát megnézni: pici sebek vannak a szőrében.

 

Ezzel egyidöben kevesebbet eszik, le is fogyott kisse. Eleinte az etvagya csökkenesenek okat a tapban lattam, a kezdetektöl kommersz ragcsalo mixet vettünk neki, viszont ebböl mindigis a kukoricat es a szotyit szerette es "kimazsolazta", de ez aranyaban eleg keves volt az egyeb magokhoz kepest. Most vettem neki papagajtapot, amiben többsegben van a szotyi (jo nagyszemü) meg kukorica. Arra szamitottam, hogy most, hogy a "fogara valo" a kaja, nekiall enni, de sajna nem, csak fogy szegenykem tovabb. Pedig lisztkukacot is vettem neki ujra, az a kedvence.

Vajon mi lehet a baja?

Üdv,
Moka

Előzmény: Antisystem (15011)