Nikkyy987 Creative Commons License 2016.10.24 0 0 2915

Statisztikákat nem tudok, hogy hány ember használ otthoni gépet és mennyi jár kozmetikushoz, de szerintem, hacsak nem dolgozol benne, te sem tudod. Vannak cégek, akik otthoni gépeket forgalmaznak, nem is kevés, ezért ha nem használna, nyilván ezek a cégek mind lehúzhatnák a rolót. :-)

 

Az elektrolízisnél marha jól hangzik, hogy végleges, de mivel ennél egyenként kell a szőrszálakat kezelni, ezért a lábat heti egy kezelés mellett biztos, hogy kell kb. egy évig kezelni, mert ha jól tudom 500 szál körül van az a szám, amit egy alkalommal kezelni lehet. Én kizárt, hogy bevállalnám ezt, főként, hogy ha nem egy jó kozmetikus csinálja, simán meg is égethet, amit már soha nem tüntetsz el... Válassz jó kozmetikust? Olvastam én már pont ezen a fórumon is olyan kozmetikusról, akit mindenki csodált a munkája miatt, de aztán jöttek elő olyan hozzászólások is, hogy megégette őket ugyanaz a kozmetikus. 

Bár én nem próbáltam, de ezen a fórumon sokan írták, hogy iszonyú fájdalmas az elektrolízis. Emiatt sem vállalnám be!

 

Persze nem téged akarlak meggyőzni, ha neked bevált, akkor tök jó! Akkor én sem váltanék, ezt teljesen megértem. Csak leírtam azt, hogy én miért nem választanám. 

Előzmény: Shima29 (2913)