Misi1163 Creative Commons License 2016.11.25 0 0 24

Sziasztok Volvosok!

Nem tudom van e köztetek olyan,aki hajlandó lenne egy Volvo V40 1.8 (benzines)  2001.04. Euro 3 motor (Volvo motoros) 248000 km-s autóért kiutazni Németországba esetleg.A Salzburgi határtól kb.30 km.

 

A múlt héten fájó szívvel ültem át egy másik autóba,mert itt kint levizsgáztatni, vezérlést cseréltetni( bár nem tudom kell e),és az egyetlen hibáját a váltót megjavíttatni ( elfogyott az 5. sebesség) anyagilag nem éri meg.

 

2015 december elején lett új kuplung rakva bele,plusz  motor és váltótartóbakok és az elkopott silentek.

Utána kezdte az 5. sebességet néha nehezebben venni,aztán pár hét után a szinkrongyűrűje megadta magát.Azóta az 5. helyén csak üresben fut.Volt pár csúnya vitám a szervizel,mert előtte szinte gondolatra vette a fokozatokat,de aztán annyiba maradt a dolog.Én 4 sebességgel használom azóta napi használatba,bár már csak olyan öregurasan így. Itt kint nem javítanak váltót,hanem cserélik,és az sokba kerülne.Olyan 120km/h sebességgel szépen ellehet autózni vele akár Magyarországra is.

 

Az autónak ezen kívül nincs baja,egy karcolás van a bal hátsó ajtón,(egy motoros nem fért el). Sötét metálzöld,Klímás,fedélzeti kompjuteres,tempomatos,Cd-rádió,félbőrös ülések,elől elektromos ablakok,központizár,alufelni,és a szokásos kis apró Volvo finomságok.Az autón egyetlen pici rozsdafolt sincs sehol.Az évek alatti normális használat jelei látszanak csak rajta. És plusz egy,bár az autó nem dohányos,én viszont igen. :) Igaz,külön hamutartót használtam,mert a beépített nekem nem esett kézre,és kicsi is.

 

Szóval ha valakit érdekel akkor 500 euro-ért odaadom.Nem tudom mennyi most a Ft/ euro árfolyam,de otthon egy váltójavítással együtt is szerintem megéri az árát.