CsendPenge Creative Commons License 2016.12.18 0 0 61

Hát, nem pörög ez a topic... no, ha esetleg vissza nézel valamikor, akkor szerintem:

 

még anyósom is egyetértett azzal, hogyha nem nagyon van táplálva, akkor az egyik legjobb választás a Zsuzsi. Mellette a Kelvedon csodáját vetette még, de annak se íze, se bűze nem volt a Zsuzsi mellett. Aztán véletlenül én is vetettem egy ágyással a Kelvedonból, mert volt egy csomag magom. Tény, hogy én még az asztalon a pároltat is meglombtrágyáznám, ha nem figyelne eléggé a feleségem. Így csak a földön tudom :) ott viszont kőkeményem meghálálja növény, hihetetlenül ízletes, finom, édes borsót tudok szedni a Kelvedonról. Mellette még a ZKI féle Korvin-t vetem, lényegében ugyan az, mint a Kelvedon, csak eggyel korábbi érési kategória, időben ez olyan 1,5-2 hét különbséget jelent. Én alapvetően a velőborsókat kedvelem, neked is ezt ajánlom.

Előzmény: paplanoszozo (60)