Mira_kutya Creative Commons License 2016.12.23 0 1 339

Tisztelt Gazdi társak,

 

előre is elnézést kérek, de nem figyelek a helyesírásra, mert nem érdekel. Beírtam a gugliba, hogy gyógyult kutya epilepszia és így találtam a fórumra. Gyógyult történetre, viszont nem akadtam.

Még mielőtt hiú ábrándokat kergetne bárki, nem tudom, hogy gyógyultak vagyunk-e, de 99% os tünetmentességünk van gyógyszerek nélkül.

Nem akarok regényt írni, csak a tényeket.

Orvoshoz mentünk, diagnózist kaptunk... nem fog meggyógyulni a kutyánk..élete végéig gyógyszereket kell szednie...azt meglátjuk mi lesz. Gyógyszerek mennyisége folyamatossan nőt.

Levetiracetam, Tegretol, Lamolep.

2 fajta roham típus, ( falhoz vágos, vívóállásos, felborulós, rángatózós és a szipogós ) 3 féle antiepileptikum napi 2x . Ct alapján agykamra tágulat és bal halántéklebenyben 1cmx1cm daganat. Javaslat...sugárkezelés.

Egy gyönyörű kedves 35 kilós ízmos labrador kislány aki imádja az életet.... szóval nemet mondtunk és alternatvát kerestünk.

Most már kb 1,5 éve folyik az intenzív terápia, aminek lassan a fenntartó szakaszába érünk... de végre nem szed gyógyszert. :)

Energy Vet termékekt szedünk és homeopátiát.

Az 1% tünet annyi, hogy ha néha kedve szottyan ásni, akkor utánna szipákol párat, de ezt nem tudjuk, hogy az orrüregbe kerülő por, föld okán e???

 

Lényeg: mi is az interneten találtuk a doktornőt, és ezzel a bejegyzéssel is szeretnénk megköszönni az eddigi és az elöttünk álló törődést.

Dr. Oroszy Andrea, Csobánka Állatorvosi rendelő

 

Kérdés?

Mi segített abban, hogy alternatív gyógyítás irányába merjünk lépni egy ilyen beteg kutyával?

- a gyógyszerek nem kínálták a megoldás lehetőségét sem.

- a betegség tanulmányozása, tanulása

 

Ha valakinek van kérdése, szívessen állok rendelkezésére.

 

Jó egészséget kívánunk.

 

Mira és a gazdik.