19971211 Creative Commons License 2016.12.30 0 0 6848

Sziasztok

Tanácsot és ötleteket szeretnék kérni... Még viszonylag fiatal vagyok és nincs is semmi tapasztalatom terepjárás terén de már lassan 2 éve a fejembe vettem, hogy szeretnék csinálni egy csővázas buggy-t. Amire szeretném használni: földes utakon, erdei utakon barangolni vele, sártól, traktornyomtól és alföldi földutakon található kisebb buckáktól  ne jöjjön zavarba. Nem kell, hogy 50nél többel menjen illetve sziklákról sem akarok vele ugratni meg fát sem akarok vele dönteni. 2 személyesre szeretném csinálni, ülések egymás mellett elhelyezve nem egymás mögött... max egy kicsit eltolva hogy ne legyen túl széles a jármű. Nem akarom, hogy széles legyen... férjek el vele ott ahol mondjuk egy suzuki samurai is elfér. Hegeszteni tudok, vázat én csinálnám...
De rengetek kérdésem lenne még felfüggesztés terén, motor és váltó választás, meg úgy összeségében az egész hajtásláncról lenne kérdésem.
Tudom kicsit hülyeség, egyszerűbb lenne lehet venni egy quadot vagy egy suzuki samurait 200 ezer forintért de nekem ez most nagyon benne van a fejembe, tudom sok szívás lenne vele építés során főleg, hogy zöldfülű vagyok de tetszene hogy az én gondoltaim vannak benne, én valósítottam meg. 
Tudna ebben valaki segíteni? mármint csak így kérdés-válasz, tapasztalat cserére gondoltam