Sentinel800 Creative Commons License 2017.01.03 0 0 2763

Egyike vagyok azoknak, aki rendszeresen látogat különböző boltokat, hogy felmérje mennyire felszerelt, mit honnan érdemes megvenni.

 

Már régóta terveztem miskolci lakosként, hogy meglátogatom a tapolcai elágazásnál fekvő boltot, mert kíváncsi voltam annak felszereltségére és mert ugye vásárolni szerettem volna.

Azonban rájöttem, hogy nincs nálam aprószázas és emiatt nem tudok kocsit vinni. Gondoltam bemegyek és megkérdezem van-e kocsiba való érme vagy fel tudnak-e váltani (a normális helyeken lehetőséget adnak a váltásra, ha a kocsi adott érmével működik csak).

 

Érme nincs, váltani nem tudnak. A biztonsági őr meg úgy nézett mintha valami rabló lennék. Bűnös is vagyok, mert vásárolni akartam...

 

Mondom édesanyámnak, ha más nem, kézben elviszem a kasszához ami kell, de édesanyám azt mondta menjünk, ha ennyire vagyunk fontosak és igazat adtam neki.

 

Én úgy gondolom a középkor már régen véget ért, már a 80 as években a csemege boltok is használtak kosarakat. Az is meglepő, hogy évek óta minden valamirevaló boltban lehetőség van érmeváltásra, mivel egyre többen használnak bankkártyát és szeretnének minden vevőnek lehetőséget adni a kocsi használatra.

 

Szóval ha már nincs kosár egy ,,modern" üzletben, nincs érmeváltás - legalább lenne kocsi érme, amit meg lehet vásárolni:D  

 

Bár gondolnám, hogy csak engem zavarnak ezek a dolgok, de ahogy olvasom esetem nem egyedi,  hiába panaszkodik a vevő ha sz*rnak rá.

 

Nem tudom ez miért jó így, a kőkorszakban lenni, miért nincs változás, de azonban szerencsére nekünk van választásunk más üzletbe menni, sokaknak nincs ilyen lehetősége, ezért azokat sajnálom.

 

Üdv
G