Mira_kutya Creative Commons License 2017.01.03 0 0 346

Szia Molaren,

 

nekünk jó az emil , ha van olyan elérhetőséged amit nem bánsz ide kiírni, akkor tőlünk rendben.

Lehet későn írom....sőt biztos, mert úton vagytok a dokihoz, hogy meg kéne kérdezni a doktornőt, hogy a mindennapos tejtermék adása jó e nekik?

Nállunk tűnete volt a Mirának, hogy nem ivott, a legnagyobb hőségbe is csak akkor ivott ha mozgott. A kajáján keresztül csempésztük bele a folyadékot, de amikor kánikula volt, akkor picit kefíres vizzel itattuk meg napközben, mert így megitta. Hát nem tett neki jót, de minden szervezet más, de nekünk begyulladt tőle mindkét szeme és meg se itta 1 hét után. Leáltunk vele és elmúlt. Ma már iszik magától, hál isten.

Az ember dokik is szokták mondani, ha bármilyen pici gyulladás van a szervezetben, akkor kerüljük a tejes dolgokat, mert fokozza a helyzetet és nehezíti a gyógyulást. Ma már csak az üres tejfölös, joghurtos..stb műanyagokat nyalhatja ki. Ez tradíció, ezt meghagytuk..  :) Labrador, ha egyszer nem kapná meg, nem is tudom mi lenne, ég és föld helyet cserélne.. :)

Nem okoskodom tovább csak ez eszembe jutott.

Rágcsának, szárított pacalt, malacfület...stb ilyeneket szoktunk adni.... és mi is etetjük kurkumával... :) Szerencse hogy megeszik a zöldségeket, van olyan kutyus, akit semmivel nem lehet rávenni a zöldségevésre.

Remélem meg lesz az oka és a forrása a problémának!!!

Szorítunk.

Üdv

Miráék

Előzmény: molaren (345)