lovari_tanulas Creative Commons License 2017.01.11 0 0 13303

Szia Sünde7!

"véleményem szerint, bár lehet, hogy naiv vagyok - az írásbelinél kétlem, hogy le tudnak pontozni, mert feketén-fehéren szerepel minden az adott feladatok megoldásánál (ha mégis igazságtalannak tartod, miért ne kérhetnél felülvizsgálatot?)."

Azért, amiért leírtam. Magyarország 2 lehetséges vizsgabázisa közül a könnyebb az Ezra. Ha másodjára is ott akarsz vizsgázni, akkor nem "kekeckedsz". Lehet, hogy fekete fehéren ott van a javítás is és a te írásod is, de te még mindig nem vagy nyelvtanár, hogy tudd, az a fordítás helyes e. Talán ez a szabályzatban le is van írva, hogy a megtekintés mellé tanári magyarázatot nem kapsz, viszont szabadon készíthetsz jegyzetet a kijavított dolgozatodból. Nos, ha ebből valaki tud fellebbezni, akkor annak előre is gratulálok. ;)

Ne kérd vissza a pénzt, menj el. ha te egy éve ezt tanulod, akkor szerintem ninsc mit félned. És az eredeti írásom nem is azokról szólt, akik belefektetnek egy évet, hanem azokról, akik meg lettek csúnyán vezetve 2-3 hónapos kurzusokkal. ;)

 

 

Előzmény: Sünde7 (13294)