.Nysima. Creative Commons License 2017.01.18 -1 0 2934

Kedves monkeygigi,

 

Saját tapasztalat alapján én azt javaslom, hogy ehhez a tartós szőrtelenítés dologhoz türelem kell, úgyhogy csak kitartás! ;)

Én például nem láttam semmi változást a harmadik kezelésig, igazából azt sem figyeltem, hogy kihullik-e a szőr 2 hét után vagy nem, csak csinálgattam a kezeléseket rendszeresen, és most már ott tartok, hogy a kezelt területen sokkal ritkább a szőr.

Én csináltam előtte képet is, hogy lássam a változást, és tényleg, szabad szemmel nem vettem volna észre, hogy így megritkult a szőr.

 

Ami fontos, hogy tartsd be a használatiban leírtakat, én többször is elolvastam, nehogy elrontsak valamit. :)

Én 5-ös fokozaton használom, mert azt mondták, hogy minél erősebb fokozaton használod, annál hatékonyabb a kezelés, úgyhogy szerintem te is próbálj ki minél erősebb fokozatot.

A borotválás 3 nappal a kezelés előtt nagyon fontos, ha ezt kihagyod, akkor lehet, hogy egyáltalán nem fog hatni!

És persze arra ügyelj, hogy tényleg rendszeresen csináld, 2 hetente.

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.

 

Szerintem nyugodtan kezelheted a lábadat is amúgy, mert az Infinity pont azért jó, mert világosabb szőrön is használható. Tudtommal az nem baj, ha a szőr gyenge, csak ne legyen pihés.

 

A fénytől én is tartottam kicsit, ezért rákérdeztem, és azt mondták, hogy a biztonsági funkció miatt nem villanthatsz a szemedbe, az a kis kiszűrődő fény a kezelés alatt pedig nem ártalmas, úgyhogy én nem foglalkozom vele.

 

A neved nagyon találó egyébként. ;)

Kíváncsi vagyok, neked hogy fog hatni! Írd meg mindenképp!

 

Nysima

Előzmény: monkeygigi (2933)