Brilll11 Creative Commons License 2017.02.06 -1 0 85

lehet kapni azt a vastag ragasztószalagot azzal tökéletesen megoldható. A lényeg, hogy meleg es szigetelt legyen, ilertve ne ázzon át!

 

amig a cica náthás vagy hasmenése van, nem kaphat se védőoltást, se féreghajtót.

a fereghajtasra figyelni kell. Evente egyszer ismételni.

 

mindenképp lassa orvos a cicat, mert általában egy antibiotikum kura, egy szűri stb..mar megoldja a problémát, mielőtt idülté válik, vagy nehezen gyógyítható lenne.

 

a cicat ha nagyon hasmenéses es nem iszik, itatni kell tű nélküli fecskendővel (kb 5 ft) naponta többször egy egy fecskendőnyit szepen lassan oldalról benyomni a szájába, különben kiszarad es bele us halhat.

,

ha odafigyelunk, es gondosan apoljuk, kb egy het alatt rendben lesz! Es egy hetet mi is kibírunk, hogy k, icsit többet kell vele foglalkozni!

xy

mindig szobahőmérsékleten adjunk neki mindent! Enni, inni, gyógyszerek, pászták stb. Ne legyen se hideg, se meleg (hánytató hatású).

 

van egy merixydol nevű gyulladascsokkento, fájdalomcsillapító folyadék (adagolást mindig olvassuk el, kérdezzük meg, orvost patikust). Ezt tartsunk otthon mindig! Allatpstikaban kapható. Ne adjuk csak orvosi utasításra (akár telefonon kerdezzuk meg, adhatjuk e erre vagy arra).

nekünk a sumamed alatti utolsó 3 napban szabadott adnunk, mivel vereset tusszigott mar a cica,vigy vissza vittük. Azt mondta a doki "ki maródott a nozija a sok tüsszögéstől, orrfolyastol) akkor kérdezte tartunk e , van e itthon. Szóval jo ha van. Mehet közvetlen a cica szájába (tű nélküli fecskendővel) vagy ételébe lehet rakni ha megeszi. Túladagolással nagyon vigyázni!!!!!!!!!

Fontos minden gyógyszernél hogy ha etelbe rakjuk, biztosan megegye az egészet a cica!

 

Tartsunk otthon fecskendoket (par ft) főleg ha több cica van, külön használjuk mindegyiknél!!

es nem utolsó sorban főleg ha a cica beteg adjunk neki immunerositot!!!!

 

van egy nagyon jo VetriDmg a neve. 0,5ml naponta (kisse drága) de betegségek alatt mehet , menjen a háromszorosa!

 

illetve orvos ajánlotta meg az olcsóbb de jo immunovet nevű port!

 

adjuk!