Kármen82 Creative Commons License 2017.02.19 0 0 3603

Sziasztok!

 

Egyet kell hogy értsek. Sajnos én is többszőr voltam nyelvvizsgázni sikertelenül. Nem is beszélve arról hogy rengeteg pénzt ,energiát fordítottam rá. Csoportban ill. magántanárnál voltam.

 

Diplomamentő nyelvtanfolyamra jártam ami sajnos nem sikerült így vissza kell fizetnem  Én is azok között vagyok akiket átvertek . Hitegettek ,rábeszéltek hogy megfogom tudni csinálni a nyelvvizsgát.Olyan csoportársam is volt aki angol  kezdő szinten volt. Csak azért kellettünk hogy meglegyen a létszám a csoportba hogy megkapja az iskola az állami támogatást utánnunk. Próbáltam beszélni a nyelviskola vezetőjével de semmi értelme nem volt,volt amikor a beszélgetésünk alatt ott hagyott hogy mennie kell.  Tapasztaltam ,hallodtam érdekes dolgokat . Az egész rendszer katasztrófális.  A nyelviskolák a diákokból élnek igy ugy is csinálják hogy jó legyen hiszen valamiből ki kell fizetni a tanárokat meg a fűtést is.

 

 

Magántanárok is elég anyagiasak. Attól függetlenül hogy  milyen szinten vagy elküldenek vizsgázni. Ha nem sikerül akkor te vagy a hibás mert nem tanultál eleget.  Rengeteg pénzt képesek elkérni, persze számla nélkül.

(Tisztelet a kivételnek.)

 

Arra már rájöttem hogy minden a pénzről szól! :-((( Pénz pénz pénz...

 

Sajnos én ezt tapasztaltam.

 

 

Előzmény: lovari_tanulas (3588)