Béla1972 Creative Commons License 2017.03.13 0 0 2772

Sziasztok.

 

Közel egy éve dolgozom Bp egyik Penny üzletében, mint eladó-pénztáros. A tapasztalataim már a kezdetektől nem voltak valami fényesek, de örültem, hogy van munkám.

Az első érdekes tapasztalatom, hogy nem volt külön férfi, és női öltöző. Mindenki egy helyen öltözik. De később rá jöttem, hogy ez a leg kisebb probláma ami a cégnél van.

A munka beosztásunkat csak egy hétre előre tudjuk meg, azt is péntek, szombat magasságában tették közre, így előre tervezni nem igazán lehet programot, mert az éppen aktuális szabad napot soha nem tudtuk meg hamarabb.

8 órás munkarendben kellett volna dolgozni, három műszakban ( délelütt, délután, köztes ) Én személy szerint 7 hónapig csak délutános voltam, és hiábba szóltam a felettesemnek, hogy jó lenne már más műszakban is járni, semmi változás nem történt.

a 8 óra soha nem volt 8 óra, mer időben senkit nem vesznek ki a kasszából, és így mire leszámoljuk azt 1-1,5 órával is tovább kell bentmaradni, úgy, hogy előtte senki nem jelzi azt nekünk, hogy maradni kellene. ( itt hozzá teszem a kassza elszámolása 20-25 percet vesz igénybe. )

Olyan műszak vezetők vannak, aki a vásárlókkal szemben nyomda festéket nem tűrő stílusban beszélnek, rólunk beosztottakkal már nem is beszélve.

De ezek még nagyfröccsel elmentek, mindent a jövőért alapon.

 

Decemberben bejelentettem, hogy elköltözöm, és mivel olyan helyre megyek, ahol szintén van Penny, szeretném ha áthelyeznének oda, hisz erre van is lehetőség cégen belül.

A területi képviselőm azt mondta semmi probléma, megoldható.

Azüta el telt majdnem 2 hónap, pár nap mulva költöznék, és azon a településen még csak nem is hallottak rólam, így nagy a valószínűsége, hogy nem tettek az én érdekemben semmit. 

 

Ilyen aljas céggel még az életemben nem talállkoztam.......