horakulum Creative Commons License 2017.04.11 0 0 4185

Én már kínomban lassan tényleg disszertációt írhatnék... Tudom, hogy hajlamos vagyok nagyon földhözragadt lenni, meg szőrszálhasogató, és rugalmatlan is, de a szabálytisztelés a személyiségem része, nem tehetek róla.

 

Kedves dr.Klíma! Emlegeted a kék kártyát...kék kártya. KÉK kártya.

 

Nos, én tavaly egy olyan jótállási jegyet kaptam a 60 hónapos garanciára - ami a beüzemeléstől számítódik - hogy annak a végén nem kék, hanem ZÖLD kártyaszám szükségeltetik. Akkor most hogy is van ez?

 

És még mindig "lojális" vagyok a vidéki eladó céghez, nem nevesítek, mert nem vagyok "ártó" ember. Még mindig "csak" a tisztánlátás a célom azzal, hogy ide írogatok.

 

Mellékelve két képen láthatjátok a jótállási jegy - egyáltalán így hívják ezt még???? nem garanciajegy? - két oldalát, kitakarva a pecsét és az aláírás minden lublikából, valamint a másik oldalon a szerviz központ neve és elérhetősége...A legnagyobb poén, hogy a jegy hátulján Midea készülék szerepel, mikor nekünk nem is az van... :o Honnan szalajtották ezt a papírt? Nézzetek rá légyszi! Érdekel a véleményetek.

 

Utolsó kérdés. Segítsetek nekem kérlek! Ha végül úgy döntök, hogy az utolsó munkafázist, azaz a kültéri felfúrását a közel 20 cm-es szigetelésre, a végső összeszerelést, és gázzal feltöltést egy "kék kártyással" végeztetem, akkor 2 készülék esetén mi az az ár, ami korrekt ezért a munkáért, mert mi már így is buktunk ezen az egészen, nem is keveset (kb. 50 ezer forintot eddig és szerintem a készülékek hivatalos garanciáját is) Szóval, szeretném tudni, mennyi a korrekt ár a két kültéri felszereléséért. Az "eddigi szerelőnk" 30 ezret kérne még el, erre rákérdeztünk tavaly, mikor feltette a beltériket és becsövezett. Sejtem, hogy itt is bukni fogunk pénzt... :(

 

És még hátravan, hogy találnom kell egy szakembert, aki elvállalja...

 

1. Szóval mondjatok egy árat, ami korrekt ár

                         és

2. Véleményezzétek légyszi a garancia papírt, mert nekem utóbbi is sántít, persze az egész ügyön kívül.

 

Köszönöm előre is!

 

 

Előzmény: Dr. Klíma (4181)