africatwinclub.hu Creative Commons License 2017.05.24 0 0 13777

HOLDVI-LÁJTOSH TEREP TÚR-ÁS!

 

Sokan tudjátok a nyári telihold idején éjszakai tereptúrát szoktam szervezni.


Az idei első dátum a JÚNIUS 10 !  Gyülekező: Érd, Shell-tesco, 21:30 (a kút 22h-ig van nyitva)

 

(Ha előtte esős idő lesz akkor a következő teliholdra, júli 8.-ra módosítom)

 

Szivesen látok minden nagyendurót, DE:  Terepen kezdők ne itt kezdjék! Teljesen utcai gumival ne gyere, ahogy védőfelszerelés nélkül sem.


Nem túlélő túra lesz, ezért is halasztunk ha előtte elázik minden és kimondottan túraendurókra lesz szabva az útvonal, de némi terepezős tudást, odafigyelést és jó világítást igényel. Ha messzebbről jössz, gyere délután és szundikálj néhány órát valahol. ;)


Ennyi szigor után miért jó ?


Mert hihetetlen élmény éjjel a sötétben a földutakon-ösvényeken motorozni. Mert csodálatos egy hegytetőn megvárni a napfelkeltét! Mert jó buli...és mert nyáron nappal túl meleg van ahhoz, hogy terepezzünk.

Szombat este elindulunk és a napfelkeltét már egy szép helyen nézzük meg, onnan reggel ki merre lát...vagy ugyanazon az úton vissza!   
 Este 10-kor indulunk, külön megkérem azokat akiket anyu/feleség csak éjfélig enged el, hogy inkább ne is jelentkezzenek! :P
A megindulási pont Érden lesz, teletank, enni és innivaló (csoki-energiaital) legyen nálad! Néhány rövid aszfaltos szakaszt leszámítva földutakon fogunk menni, akinek van krosszsisakja+ krosszszemüveg az a por miatt ajánlott.
A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt!

 

https://www.youtube.com/watch?v=hQ6r1fbQdac