dobarinki Creative Commons License 2017.06.19 0 0 845

Uramisten, de jó megnézni, milyenek voltak a mostani tanárok réges-régen :D

Sajnos, sok minden változott azóta :( Is-is, leginkább. 

FTóth még mindig az egyik legjobb tanár. Imádom. Szegénynek viszont sok baja volt az elmúlt években. Elvált, következő évben az osztályában meghalt az egyik diák. Nem ismertem korábbról, de amikor a Fazekasba jöttem elég ramatyul volt. Ma már viszont szerencsére kezd visszatérni magához :)

Szaju (Szabó Júlia) tavaly nyugdíjba vonult :( Nagyon nagyon hiányzik nekünk (minket még végig vitt, de utána elment). ,,Nevelési cél kipipálva"-ahogy mondani szokta :D

Osztovits Szabolcsról nem nagyon láttam hozzászólásokat :D Most megy az utolsó osztálya, jövőre érettségiznek, utána ő is elmegy, ha minden igaz. Aranyos (pedig én sem szoktam felnőttekre ilyeneket mondani :D)

Kivovics Judit és Seres Fanny legjobb barátok lettek :D Mindketten jó tanárok még mindig. Seres a legjobb francia tanár, mindent megtesz annak érdekében, hogy sikerüljön nekünk minden. Érettségiig választanunk kell, hogy nyelvvizsga (DELF, Rigó vagy BME), emelt vagy közép szintű érettségit teszünk, és OKTV-re mindenkinek mennie kell :D Eszméletlen. 

Cili néni pedig semmit sem változott :)

 

Azt vettem észre, hogy a tanárok sokkal nyitottabbak a diákokkal, mint voltak. Könyveket cserélgetnek (pl. Orosz Gyula az egyik osztálytársammal állandóan könyvekről beszélgetnek és cserélnek), segítenek a tanárok mindenben, és lényegében bármikor bármivel megkeresheted őket, biztosan segíteni fognak :)

 

Tavaly Pásztor lett az igazgató. Rengeteget fogyott (nem tudtuk eldönteni, hogy intézményvezetőnek lenni stresszes ennyire, vagy csak le akart fogyni). És semmit sem változott.. félnek tőle a gyerekek :D

És Farkas Csaba lett az egyik igazgatóhelyettes *.*

 

Tényleg nagyon jó volt ezeket visszaolvasni :P