Hapo Creative Commons License 2017.06.30 0 1 1716

JAJ-RÁK kitapasztaltam a "FRUKTÓZ", (semmi gyári édesített terméket ne egyél-igyál, mert azokban fruktóz van),
ami mindenben van AMÚGY CSAK NEM DÚSÍTVA!
És legalább 50-szer gyorsabban szaporítja a rákot, mint a répacukor=hazai kristálycukor.
Persze hogy az orvostudomány erről sem tud, annyira, hogy a PET_CT után magas energiájú agyoncukrozott nápolyit, csokit, és innivalót adtak. Feltehetően Fruktózzal édesített mind.
Az eu Bizottság elve szerinti "cukor" jelölés
miatt még a hozzáadott cukort is törölték a kötelező megjelölésből, mondván
Cukor=Bármilyen más cukor!
Emiatt adatnék nekik 1 evőkanálnyi tejcukrot pici-bociknak prebiotikum, vagy inulint, vagy oligo-szacharidot, ami embernek prebiotikum, utóbbi az anyatejbeli cukor, és bármelyiktől 3 napig fosnának, ugyanennyi
répacukortól csak a hasi háj vastagodna, az agyuk már úgyis el-hájasodott!
A FRUKTÓZ (a méz fő anyaga) 1 evőkanállal akár kiválthatja akkora rák-csomó keletkezését, amit a szervezet már nem képes eltakarítani, pláne ha naponta agyoncukrozott italokkal és ételekkel tömi magát a kisgyerek, a jövő reménysége sportoló, és fiatalon rákban halnak meg, ezévben is volt erről hír.
Amíg a hazai répacukor gyártás létezett VOLT ÉVENTE 30 ezer ÚJ RÁK-beteg, amióta a robbanó anyaggyártás mellékterméke a Fruktóz 96% tartalmú kukorica szirup a gyári élelmiszerek olcsóbb édesítője,
TAVALY MÁR 80 EZER ÚJ RÁKBETEG VOLT! Természetesen nincs kiírva miféle "CUKOR" van benne!

Előzmény: Hapo (1715)