Mira_kutya Creative Commons License 2017.07.28 0 0 366

Szia Beus, sajnálom hogy nincs jól a kutyusotok. Mi használjuk a Az Elsősegély Csepp (Rescue Remedy) nevű készítményt magunkon és kutyánkon is.

Nállunk az van, ha valamelyikünk feszült, akkor a Mira is feszült lesz és képes rohamot produkálni. Mondjuk ez arra jó volt, hogy miatta, ritkábban vagyunk feszültek..de ezt itt elvarnám.

Ha nem sikerült még megfigyelni, vagy nincs a tünetek jelentkezésekor azonos körülmény és nem tudod neki akkor megelőzésképpen beadni, akkor az esemény után is beadhatod, mert hat az idegrendszer lenyugtatására. Még egy: a rohamot kiváltó körülmények, főleg szorossan veletek élő és rátok hangolódott kutyusnál nem csak fizikaiak lehetnek. Mi emberek képessek vagyunk valamiért megszokni a " diszharmónikus állapotot és leélni egy életet így, de a körülmények megváltozásával, új érzések, gondok is lehetnek amit a kutya másként értékel mint az ember, vagy csak nem tudja feldolgozni.

Szóval az nagy segítség lehet, ha valami azonosat be tudsz azonosítani a tünetek jelentkezésekor: vihar van, séta idő lenne, nyomaszt valami, sokáig csörgött a telefon, kevesebbett szaladgált reggel, feltart telefonon valaki amihez most nics kedved...stb.

UI: szóval ezt a cseppet akkor használjuk, ha valmi olyan körülmény van, ami váltott már ki rohamot, vagy csak látjuk érezzük, hogy bármiért de feszült a kutya. Ez nem gyógyszer meg ilyesmi, úgyhogy egy negyed/fél pipettát villám gyorsan bele locsolok a szájába és próbálom a figyelmét lekötni, addig amíg érzem hogy feszült.

 

Előzmény: Beus181 (365)