Muzsikus1234 Creative Commons License 2017.08.30 0 0 71155

Errol van itt szo. Megy a nagy felszopas kozben ezek is szaladgalnak utesvaltas nelkul.

Ha osszeall egy fullos zold brigad akkor nehogymar ne legyen itthon eselyuk. Bar megvan a "szervezettsegukrol" a velemenyem amit gyakran ki is fejtek itt (nincs nagyobb bun a "tehetseg" elpazarlasanal marpedig barmekkora gyokerek/otlettelenek/lustak manapsag szervezesben/bosszuban de alapanyag van ott ... ) de egy ilyen meccsre itthon minden regi emberuk is mozdulna.

 

Nomeg 200-300 fo utan nem kurva mindegy a letszam plane a mai vilagban? Ugyse azon mulik, ez nem oroszorszag ahol a lakotelep kozepen is addig megy a bunyo ameddig akarjatok mert senki nem szol bele. Ha nagyon akarnanak osszetudnanak hozni 200 minosegi arcot (akar lengyel segitseggel) es akkor az a 100 toltelek aki a toket vakargatja egy varoskapus bulinal nem is kell oda. 

 

Pont ezert a buzerans "nincs esely a szerbek ellen itthon" mentalitas miatt tart ott az itthoni mozgalom ahol...persze ha osszeallas van es belehet bujni a zoldek hona ala akkor minden csicska brigad 100fovel van jelen amugy meg 0. kivetel a diok. meg 10 evente a lilak.

Előzmény: Gerilla01 (71130)