Biolill Creative Commons License 2017.09.13 0 0 2994

Sziasztok, véleményt szeretnék írni.

Én a B*rs*nyhoz járok, kettő van belőle, én a Mammut mellettit választottam lézeres szőrtelenítésre, immár a 3. alkalmon vagyok túl intim területen, így úgy döntöttem eljött az ideje hogy írjak egy véleményt.

 

Előtörténet: Nagyon sokáig nézegettem neten hogy merre induljak el, igazából 1 év is volt mire úgy döntöttem hogy akkor indulás. Két helyen voltam konzultáción:

- az A****a, mely különböző kupon napokon szokta hirdetni magát. A konzultációt végző hölgy végül kérésemre behívott egy kezelőt, akivel átbeszélték hogy tudnának e szőrteleníteni. A konzultációt végző hölgyre úgy emlékszek mint egy kedves, nagyon csili vili szőke nőre.

- a B*rs*nyban eleve a leendő kezelőmmel volt a konzultáció, melynek díját végül az első kezelésemből levonták. Mert hogy mellettük döntöttem, annak ellenére hogy sokkal drágábbak. Ez több tényezőből állt: az első az, hogy a kezelő nem egy csili vili hölgy volt, hanem egy épkézláb kézzel fogható, visszafogott hölgy aki kérésemre megmutatta a lábát vagy a karját már nem emlékszem, bizonyítékul a gépük hatékonyságára, továbbá nagyon kedves volt és biztosított hogy járhatok hozzá ha őt kérem. A másik tényező pedig a vélemények, sajnos az A****a központról olvastam olyat, hogy megégettek valakit. Ez akkor fordulhat elő ha a kezelő nem gyakorlott, és szakszerű. Nem tudtam elképzelni, hogy intim területen megégetnek... Így a drágábbat, de biztosabbat választottam.

 

Az első kezelés: Jajj, ez fáj! Hozzátenném, hogy intim terület nagyon érzékeny, de azért fájhat máshol is. Viszont a kezelés gyors volt, precíz, és a fájdalom utána már fél órával semmivé foszlott. (Egyébként teljesen megéri az utána következő időket.) Először nagyon fura volt elveszítenem a szőröm, de nagy boldogsággal töltött el. Körülbelül 4 hét volt teljesen szőrtelenül, és úgy éreztem ez mindent megér. Utána semmi változás nem látszott, de hát meg is beszéltük a kezelőmmel hogy legalább 3 alkalom kell míg elkezdem érezni a hatást.

 

Második kezelés: Itt korrigálni kellett, valami miatt egyes szőrszálak nem akartak kihullani, pedig minden ugyanúgy történt. A korrigálási igényemet nagyon kedvesen fogadták, semmi próbléma nem volt belőle, fizetnem sem kellett semmit érte. Így végül ezt is pozitívként éltem meg. Szintén kb 4 hét volt. Szintén semmi változás, kicsit aggasztott.

 

Harmadik kezelés: Itt tartok most, 1 hónap eltelt a kezelés óta és úgy látom tőrtént változás. Még mindig nem nőtt vissza a szőröm, de pár szőrszál igen, azok viszont sokkal vékonyabbak, gyengébbek. Elmondani nem tudom mennyire jó szőrtelenül, hetekig a melegben csak a pucér testem lóbáltam az egész lakásban. (Csak a párommal élek együtt, ő meg kifejezetten örült neki :D )

 

Szóval reménykedem, hogy javul a dolog, biztos el fogok menni a következő kezelésre is, és nem adom fel.

A kezeléseket minimum 3-4 hónap kihagyással csináltam, ennek többnyire pénzügyi háttere volt, de úgysem szabadott volna 6 hétnél hamarabb mennem a következőre, minek siessek vele :) Idén még tervezek egy kezelést, miután már kicsit fakul a színem.

 

Összességében ajánlom a B*rs*nyt, megéri félrerakni havonta azt a pénzt ami ehhez a boldogsághoz vezet, inkább egy-két kihagyott buli, és cserébe szőrtelenség.

Most van egy akciója a bársonynak: "20% kedvezmény az első kezelés árából bármely területre
Ingyenes előzetes orvosi konzultáció"
Nekem pedig van egy kártyám amivel +10% kedvezményt kaphatsz az első kezelésből. Mivel szerintem drága egy kezelés, megéri kihasználni, a következő kezelésre úgyis lehet gyűjteni. Ha valakit érdekel írjon nyugodtan, a kezelőm nevét is megadom ;)