hernyótalpas csodacsákány Creative Commons License 2017.09.24 0 0 3845

... sajnos a megújuló.. vízi.. geotermikus energiák ..stb .. még mindig nem oldják meg azt hogy hosszútávon .. ne éljük fel a bolygót. A mobilizálható energia engedi az emberiség szabadságát... a bolygón élni .. foglalkoztatáspolitikát szolgálni ...kényelmes ha nincsen.. gondolatod, de akkor is pont olyan mint ketrecbe zártan élni... !! .

Nem gondolom az atom energia felhasználásának módja nem fejleszthető.. s emberbarátibbá ne lehetne tenni hogy akár zsebben is hordhassuk .... valójában MÉG nem tudjuk kordában tartani.. mint a ceruza elemben zajló kémiai reakciót ..

nem jutottál el a kémiáig .. ami a szerves létforma lapja ... is !s mivel a valóság *kémia alapokon* működik a szerves létforma .. ha gondolataiból kizárja ezen információt.. úgy valójában, az élete kín.. keserv..háborúk a javakért.. születés.. halál.. lesz .. eldobva haláltalanság, fejlett infrastruktúra lehetőségét.. hiszen a valóság létének alapja -nyelve a kémia . A tudatlanságot mint kulturális .. foglalkoztatáspolitikai szükséget .. már az óvodában megismerjük. a *napossággal*.. iskolában-hetes . A mai, szervesben gondolás.. gazdasági .. hatalmi értéke... ! a kollektív tudattalan-t a Mengyelejev táblázat tartalmazza. .. s mivel nem a valóságig ..jut az egyed.. csak az irodalom szerint -i személyiségekkel találkozik.. így lesz belőle identitások rivalizációja az egyedben .. társadalomban=halandói szellemiség. Lévén nem *teremtői tudását csiszolja.. csak a másik--mások fölé-kerülési lehetőségét kutatja* mint halandói létélmény, a halandósági időkorlát vélelmezése okán, gondolt értelmes hozzáállásként ... s nincsen miért a létet a haláltalanság állapotához igazítani vélelmezés okán.nem gondolva tudásával-teremti valóságát, s ha CSak kapcsolataira figyel ... az "anyag" miben ez történik..- megéli nem része - eszköze valóságának..gondolása a halál oka .. hiszen nem szán -rá gondolatot,.. nem táplálja, .. csak feléli,.. Jung- nak is csak annyi gondja volt az akkor ismert szellemiséghez /isten kultusz=gondolkodás mód, gondolás-teremtés kihelyezése az egyedből.. az egyed uralhatósága .. vezethetősége,,/ igazította az egészséges szellem ... gyógyítás fogalmát... :)ma a tudat teremtette világ margójára ezt írom...az istenhit- nek köszönve .. a lányok gyermekeket szülnek ... színesebbé tegyék AZ ÉLETÜK s Idős korukban gondjukat viseljék.../gondolat=teremtés/.Így történt hogy mára, már nincsen is időnk egymásra hiszen a foglalkoztatás politika nem az életet csak az egymáson élősködést oldja +. Így történt hogy a technológia .. mi a szabad időt hozná el .. csak a humán erőforrást váltja ki a gazdaságos termelésből... hiszen nem beteg .. nem fárad .. nem megy meccsre ...vagyis a múlandóság senkinek nem érdeke.. a mulandóság a gondolkodás képtelenség-dogmatizmus-fanatizmus... - szokás .. a szokás az értelem rovására van ...viszont vannak komoly nyelvtani irodalmi viták a státuszok fenntartása érdekében a butaság jegyében.. nem értve vagy mindenki mindent tud .. vagy nem fenntartható a világ.. s ha valaki azt gondolja,.. "na és majd lesznek mások" .. az inkább kezdjen el pakolni, mintsem néhány atom töltet rövidítené le hosszas szenvedésünket miattuk...