Redlidike
2017.10.12
|
|
0 0
18896
|
Elefada, amikor a cserép alatt érlelted a sajtot a forgatáson kívül kellett valami mást is csinálni vele? Értem azt, hogy sós vízzel áttörölgetni pl. Én is veszek egy ilyen cserepet és kipróbálom :)
Amit a sajtbevonóban érleltem tegnap este megvágtam az elsőt, pár nappal múlt 1 hónapos. A kérge nem nevezhető vékonynak szerintem (gondolom a nem megfelelő páratartalom miatt jobban száradt), de a belseje jó puhaságú és lettek benne nagyon apró, pici lyukak is. Finom lett, este be is nyomtunk belőle egy nagy darabot vacsihoz :)
Majd képeket este tudok otthonról feltölteni. Mivel este fotóztam így nem nagyon sikerültek a képek mert a vaku nagyon bevilágította de hátha látsz majd belőle valamit.
Illetve ha valaki tudja akkor mesélje már el nekem, hogy miért jó egy borhűtőben érlelni a sajtokat ha nincs megfelelő érlelő helységem. Köszönöm! |
Előzmény: elefada (18715)
|
|