Kisfiatal Creative Commons License 2017.12.10 0 1 1009

Ja, hogy amit most fizetek be, az csak innentől 20 év múlva vehető ki adómentesen.. Hát ez faxa. Jól kitalálták a tetvek. Tehát akkor kivehetek adómentesen párezer ft-ot, ami induláskor be lett fizetve.. A qrva anyjukat azt. Már bocsánat :)  

Így már nem is éri meg többet befizetni oda, egyszerűen nem férsz hozzá ha netán kell. Akkor inkább teszi az ember befalapba.. Persze tudom, hogy nyugdíj így meg úgy, azért találták így ki h nehogy a paraxt kivegye idő előtt.. Na de akkor is :) 

Na jó, nem fizetek be többet egy petákot sem, csak ami a cégtől odamegy, +a cafeteria terhére esetleg. Tehát külön nem fizetek. Így nekem nem pálya, hogy majd vmikor 20-30 év múlva kivehetek belőle normálisan, hogy a felét ne vonnák le adóba. Hozamot se veszem ki egyelőre. Nem is akartam, csak mondom az volt az elképzelésem, hogy megnyomom tőkével, és 2022 körül kiveszem, ill kiveszek belőle. Akkor jár le a 20 év, mert 2002ben lett kötve. Ja csak erre nem gondoltam hogy minden ft-ra külön 20 év.. Ez röhej sztem, és kibaxás.. 

Előzmény: FOMA (1008)