kölyök006 Creative Commons License 2018.01.03 -1 1 377

Üdv!
Nemrég vásároltam egy 1996-os 1.8 benzines Laguna 1-et azzal a hibával hogy nem indul, a tulajt ismerem ő megnézette állítólag immo tiltás de nem volt kódkártyája sem az autóhoz így nem tudta elindítani. A gond az hogy az egyik kulcs teljesen elromlott a másik kulcs működik de se nem nyit se nem zár illetve az autó sem indul el . Ha ráadom a gyújtást akkor a belső centrálgombnál lévő piros led gyorsan villog . Biztonság kedvéért én is rákérdeztem néhány szerelőnél állításuk szerint biztosan letilthatott az immo. Viszont ahogyan ráadom a gyújtást az üzemanyag szivattyú működik a motort tudom hajtatni de nem indul semmiért sem. 

Szikrát néztem a gyertyáknál is illetve simán a gyertyakábeleken is de nincs szikra indítózáskor a gyertyák viszont benzinesek .

Volt hogy befecskendeztünk egy kis benzint a hengerekbe majd úgy indítottuk akkor pöccre indult de 1-2 másodperc után le is állt de most már így sem csinál semmit vagy csak röffenik egyet és kész.

Ha esetleg lenne valakinek bekötési rajza az autóhoz azt megköszönném mert valószínű itt a környéken nem igazán fogják tudni az immot áthidalni ,de kiiktattatni sem tudom mert senki ilyen szakműhely nem válaszol arra hogy megcsinálnák-e nekem vagy ha valaki tudja hogyan lehet áthidalni ha kábellel is az is jó az legyen kedves nekem leírni akár emailban mert így az autó csak hetek óta áll . 

Köszönöm