DeLongee Creative Commons License 2018.01.11 0 0 337

Szia!

 

Nekem egy ilyen autóm van, meg is jelent róla cikk a Totalcar belsőségen.

 

Amit személyes tapasztalatból mondhatok, hogy a legjobb dolog vele hosszútávon utazni. Nagyon kényelmes, nagyon csendes és kellőképpen erős. :-)

 

Negatívumok. Újkorában a Volvo kínálatában luxus autónak számított. Ráadásul kevéset is adtak el így az alkatrészárak magasak. Nekem eddig cserélni az első féktárcsákat kellett a gyári pár 92 eft. Rengeteget túrtam a netet és konzultáltam hozzáértőnek véltekkel és mindenki azt mondta, hogy a gyári bírja egyedül a kínzást, minden egyéb nagyon hamar meghajlik. Ez csak egy példa, de minden egyéb is drága hozzá. Ez a legtöbb AWD S80-ra igaz a motortól függetlenül.

 

A motor nagyon megbízható, nincsenek dízelekhez hasonló spekó cuccok benne, felezett olajcsere periódussal és a bemelegedésre figyelve ismertek 400 ezret futott példányok, míg széthullott motorokról nem találtam infót eddig.

 

Fogyasztás: https://www.spritmonitor.de/en/detail/843518.html Itt láthatod a részletes adatokat a saját autómról. Utazóautónként használva jól fogyaszt a méretéhez és teljesítményéhez képest. Városban 20 körül fogyaszt hideg üzemben.

 

Ha van még kérdésed írj nyugodtan, amire tudok válaszolok.

 

Üdv,

Ákos

Előzmény: Year (334)