Winniebike Creative Commons License 2018.05.07 -1 0 3023

Sziasztok!

Új vagyok ezen a fórumon, de vettem én is otthonra egy Silk'n Glide 150000-es készüléket. Így gondoltam leírom a tapasztalataimat. Mivel nagyon sokat hezitáltam amikor megvettem, így ismerős sok kérdés, ami nálam is felmerült. 

 

A készüléket fél éve használom. Az első 4 alkalommal 2 hetente kellett használni. Így is tettem. Aztán már 4 hetente használtam. Az első 4 alkalommal borotváltam előtte magam. Aztán a 4. alkalommal annyira ijesztően sok volt a szőröm, hogy gondoltam egyet és leszedtem epilátorral. ( a fazonomat pedig gyantáztattam - amire ugye írták nem lehet ) Na ezután volt igazán látványos a kezelés. Szóval nem kell megijedni ;-) Most tartok a 7. kezelésnél. És kb. 80 %-os ,nem hazugság, szóval nyolcvan %-os az eredmény :-) Annyira örülök neki, hogy sokszor fel sem fogom. Most már úgy csinálom megint, hogy csak borotválom, mert annyira nem nő a szőr, hogy lassan 5 hetet is várnom kell, hogy tudjam a kezelést csinálni. Kezelem a teljes lábamat, fazont, hónaljamat. Sötét szőrrel "rendelkezem" , és nem vagyok az a mentőautó típus :-) 

Ha valakinek van bármilyen kérdése, nyugodtan írjon. A tapasztalataim szerint válaszolok.

 

Ja és az egyik legfontosabb. A villantások száma egy gépen. Mert ez engem sem hagyott nyugodni. Nekem a teljes lábhoz kell lábanként kb. 50 villantás. Szóval 1 alkalommal elmegy kb. 100 villantás. A hónaljra pedig kb. 2 x 4-5 villantás. Szóval ha nagyon durván számolunk, akkor a teljes kezelésre elmegy kb. 150 villantás alkalmanként. Ha 10 vagy 12 alkalom kell, akkor is jól állunk egy 150 ezres géppel.

Hátha ez is segít ;-) 

Üdv mindenkinek