granturismo Creative Commons License 2018.05.24 0 0 600

Na ugye én is be voltam tojva aztán nem is volt semmi komolyabb baja. De az enyém 2,1 V6 fapad nem tudok ezekre a kérdésekre válaszolni, mert nekem nincsenek ilyen extrák. Az én sima nemnavis CD játszóm a sima írt CD-t viszi Mp3-at nem próbáltam. Radarom sincs. Bőrbelső van, anatómiai ülés ami motoros, de csak a gerinctámasza, sima CD-s rádió, digitklíma (manuális is létezik) meg ESP van. Ennyi extra. Ülésfűtés sincs. (Ez az egy hiányzik.)

 

Tegyél már képet róla!:-)

 

Ja a hátsó ülésed dönthető, mert nekem az, de állítólag az is külön extra volt.

 

Nekem a tetőkárpitom lóg, de teljesen. Most széles cellux tartja hátul meg a kapaszkodók lámpatestek máshol teljesen el van válva mindenhol. Viszont vettem egy hibátlan bontottat csak még nem volt időm kicserélni. Elég nehéz házilag ragasztani, mert átüthet a szöveten a ragasztó és az baromi ronda. Gyárilag a szövet alatt egy vékony szivacsréteg van egyben a szövettel, de az ennyi év alatt a szivacs egyszerűen elporlad, le lehet kézzel söpörni a lehúzod a szövetet és a régi szövetet otthon képtelenség visszatenni, hogy szép legyen. Le kell szedni teljesen a régi szövetet lepucolni a hordozó vázat a régi szivacsportól és új szövet kell aminek a hátán van szivacsréteg. Ezt a szakik profi, spray formátumú ragasztóval teszik fel. Egyenletesen, vékonyan befújják és nagyon óvatosan felfektetik és nem nyomkodják, mert akkor a szivacs magába szívja a ragasztót és egyenetlen, ronda lesz. Én nem biztos, hogy szépen meg tudtam volna ezt csinálni inkább vettem bontott szépet.

A xenon elvileg föl-le "bólint" amikor felkapcsolt lámpával indítasz (este garázsban csekkolható) Ha ez megy akkor nincs gond. A búrád nem matt? Nekem sajnos eléggé matt. És a belső tekerős állító sem megy az egyik oldalon. (ez nem xenonos). Teljes lámpa generál kell nekem.

 

Jut eszembe van átadó stabilizátorrúd szilentem egy pár hátra. (véletlen 2x rendeltem) Nem kopog a futóműved sehol? Mert nekem mindenütt...:-((

 

Most jött meg pollenszűrő, üza szűrő, váltóolaj, vízpumpa, stabpálcák előre/hátra, csomagtartó teleszkópok. De még rengeteg minden kell hozzá. Majd rakok képet nagyon szép lett a kormányom felújítása szerintem (varrga.hu) és beépítettem a gyári rádió hangerő szabályzót is a kormányba, mert nekem még az sem volt és plug&play működött miután beépítettem. Viszont a kormánylégzsákom szélei eléggé elállnak. Elég ronda, típushiba, vetemedik a műanyag. Ezzel nem tudom mit lehet csinálni, de nagyon nem szép. A fogyimat nem figyeltem, de cca. 500km/hó a futás szóval annyira nem érdekel. Van trip gombom, de hiába nyomkodom nem történik semmi.

Előzmény: jcsanad (599)