Ha még azóta nem találtál más beszerzési forrást: http://www.beerodalom.hu/ itt is és az http://www.equus.hu/webbolt/ oldalakon.
Elefada régi jól bevált receptjeit meg megtalálod, ha a keresőbe beírod amit szeretnél.
Krémsajt, ahogy én csinálom:
Kecsketej 65 fokon 30 perc, hűtés gyorsan 19-20 fokra
kultúra lehet aludttej is 5 liter tejbe fél deci, áll 3-4 órát (Choozit MA 11 való bele igazán)
oltó annyi csepp, ahány liter tej
áll 12-14 órát
kendővel bélelt csepegtetőre óvatosan kimer vékony rétegben, én ráborítom a kendő -pelenka- maradék részeit.
félidőben ügyesen kendőstől megfordít
pár óra alatt kicsepeg, sóval összegyúrva esetleg különböző fűszerekkel megbolondítva kb 2 hétig eláll, ha addig el nem fogy :)
Most a nagy melegben óvatosan, hogy ne savanyodjon túl! Hűtőben is csepeghet, ha a nagyja savó már kijött belőle.