Gedeon, a liba Creative Commons License 2018.08.03 0 8 71194

Korps tegnap nem ok nélkül zavarta el a Fidelityt. Több dolog is történt amire ők sem tudtak szemet hunyni. Kezdődött a Szusza zászló elhagyásával a dolog. Zöldek ezt meg is találták a stadionban és box keretein belül vissza is adták volna. Fidelity erre nem igazán reagált. Box tehát nem volt. Volt egy kiírása a Fidelity csoportnak amiben leírták, hogy kidobták a Lázár Bence drapit, amit a zöldek elvittek. Nyilván ezt úgy akarták közölni mintha a zöldek tettek volna nagy hibát ezzel. Rájöttek, hogy ez igazából nekik szar így gyorsan le is vették. Ennek hatására történt tegnap ami történt.

 

Ennyi rémlik a fidelityről:
kiírás helyesírási hibával az üllőin (máskor is volt, ha jól rémlik)
kupadöntő Diók ellen koreo fordítva kihúzva
idei kupadöntőn szuszás drapi és rudas ottfelejtése a grupiban (mi a fasz…)
szurkolói focin bunyó, sima szurkerekre meccs közben rámentek
Burger részegen szétütve stb. leesik kb. a Bozsikban a kerítésről.
Burger fradi mezben pózol (sógoráé, de ki a faszt érdekel”). Burger távozik, tegnap kint volt, kupadöntőn is.
Lázár Bence kiírás/drapi elhagyása kukában (?)-zöldek megtalálták, elégették
hazain derbi előtt koreot kint hagyták, zöldek szétbaszták
Baku kint: király,ho gy felálltak és jól állták a sarat. Mégis mindenki rajtuk röhögött a 7- vs 100 miatt. Ha úgy írták volna, hogy ránk jött a tömeg, mi meg felálltunk stb….
Sevilla- le volt rendezve, hogy nincs partizánkodás, csak együtt, mindenki tudta milyen cigánybrigád a biris. Erre csak sikerült 7 fővel megkergettetni magukat, mikor volt együtt vonulás
Hali szidása. 5 IQ-tlan barom ne rúgjon fel egy régen baráti, ma kb. semleges viszonyt, ha Kispest ha nem.
Tegnap: elvonulásuk után szurkolók provokálása, beszólogattás, persze kb. 15 éveseknek. Amúgy mire szedték még a pénzt tegnap is? Sörre?
Fullos nagyarcúság, tisztelet hiánya. Mindez egy (2-3 kivételtől eltekintve, de hát ez egy csoport) kb. magyar szinten is 0 megjelenéssel, fizikummal. Oké régen is voltak és vannak is szakadt arcok, de itt a régi csoportokhoz képest ez is szembetűnő. Soha nem lettek volna még top 3-as csoport sem, ha nincs a bojkott, UVB, MCMX stb. távozása.
Buták kurvára.

Előzmény: welcome_holm (71193)