DenesO75 Creative Commons License 2018.08.20 0 0 714

Kedves Fórumozók!

 

Nagyon bíztató dolgokat hallottunk a Virbagen Omega (macska interferonos) készítményéről. A Budakeszin lévő Klapka utcai állatorvosi rendelőben komoly tapasztalattal rendelkeznek ezzel kapcsolatban. Odavittük leukózisos cicánkat, aki hála Istennek tünetmentes (enyhe ínygyulladás persze van).  A nagyon kedves Doktornőtől megtudtuk, tünetmentes lukózisos cicáknál félévente érdemes interferonos kezelést végezni, mely félévente 30e Forint.

 

Úgy néz ki, ha megkapja a cica tünetmentesen a megelőző kezeléseket, nem kezdődnek el a komolyabb bajok, mert az immunrendszere fel tudja venni a harcot.

 

Már komolyabb tüneteket mutató cicáknál ez sajnos 100-150e forint, de az Ő tapasztalatuk szerint nagyon jók az eredmények. Az összeg megelőzés esetén sem kicsi, pláne ha tünetek vannak, de mint tapasztalhattátok, ennél jóval többet is ott lehet hagyni az orvosnál akár kisebb problémák esetén is.

 

Hallottunk még egy Zylexis nevű injekcióról is, ami abban különbözik, hogy nem beviszi, hanem termelteti az interferont. 3 alkalommal kell beadatni évente, egy alkalom 9 e forint. Láttam is olyan cicát, aki FIV és FeLV fertőzés mellett is több mint 10 évet élt. Ezt a készítményt kapta. Ezt a Lehel úti állatkorházban alkalmazzák.

Természetesen a Vetri-t mi is minden nap adjuk a cicánknak, meg jó minőségű tápot, és reménykedünk.

 

Minden macsnak jobbulást kívánunk!