Kata` Creative Commons License 2018.09.05 0 0 8618

Kedves Mindenki!

 

Én a lányom esetét írom le, 26 éves, nagyjából nyolcadik osztályos korától allergiás. Parlagfű, fekete üröm, macskaszőr, még vannak valamik, csak már nem tudom mik. Hideg allergiája is van, csak, hogy télre is jusson valami.

 

Az évek múlásával nemhogy enyhült volna, hanem minden évben (augusztustól novemberig) egyre rosszabb az állapota. Szó szerint kínszenvedés ez az időszak. És most szombaton már én nem bírtam tovább, és nekiálltam keresgélni a neten, hogy milyen gyógyszert kéne neki venni, mert annyira sajnáltam. Éjjel nem aludt, nappala sincs, Cetirizin, Zilola, stb, nem sorolom, miket vett már, hiába! Ő amúgy gyógyszerellenes, amolyan "egészségbajnok", vegán, nem eszik húst, egy negyed szem Algopyrint nem venne be semmi pénzért (egyszer mikor nagyon fájt a feje, könyörögtem, hogy vegyen már be egy szemet, ne szenvedjen, de NEM!, majd elmúlik), ilyen-olyan teákat iszik, szóval, ilyen. Na, és akkor szombaton a guglizásban idetaláltam, és pont ezekbe olvastam bele:

 

(KÖSZÖNET NEKIK!)

seni80 2012.08.31  8004 és neki: Daterseven 2012.09.01  8009

 

Rohanva mutattam a lányomnak, és kértem, hogy most az egyszer hallgasson rám, és igent mondott rá!

ELMONDOM, ABSZOLÚT JÓL VAN A GYEREKEM! Ismerős segítségével még rögtön akkor szombaton beadattuk. Ez volt olyan dél körül, este hét körül mertem kimondani, hogy "Zsuzsikám, észrevetted, hogy az injekció óta egyet sem tüsszögtél?" Mondhatni, hogy azonnal segített! És valóban, ahogy a többiek is írták, olyan két nap után lett olyan szinten rendben, mintha soha nem is lett volna allergiás. Van, aki azt írta, DIPRO"FOS", DE (nekünk) NEM AZ. DIPROPHOS, és egy ÁLDÁS! A lányom meg is köszönte. A nagy, öntudatos gyerekem annyit mondott a kérdésem után picit lesütött szemmel, pici mosollyal, hogy köszi anyuci! :)

 

Kár, hogy a seni80 már nincs itt, mert rajta keresztül az ő háziorvosának köszönném még meg! És köszönöm is! Nem tudom férfi, nő, öreg, fiatal, de az ISTEN ÁLDJA MEG!