Kata` Creative Commons License 2018.09.06 0 0 8628

Oké, én nem vitázom, meg elhiszem és el is fogadom, hogy mindenki maga érzi, hogy miben bízik, hogy számára mi a jó, vagy miben nem, és mi az, amitől tart.

 

De én megmaradok annál, amit írtam, hogy ebben az injekcióban én bízom, és egyáltalán nem tartok tőle.  És ha netán kellene még plusz egy adag, attól sem félnék. Megmondom miért. A fiamnak van egy óvodáskori kis barátja, aki Chron beteg. Olyan 7. osztályosak voltak, amikor kiderült nála, akkor került be először a kórházba. Ma már 28 évesek, a sok év alatt persze többször került már be, olyankor mindig szteroidos kezelést (is) kapott. Mindig látszik is szegényen, borzalmasan felfújt az arca (szó szerint malacképű), tele csúnya, lobos, piros pattanással, szóval, az a szegény gyerek már igen-igen sok szteroidot kapott. De él! És hála istennek jól van, most is külföldön dolgozik, persze vitte és szedi az egyéb gyógyszereit.

 

Na ez az, ami össze sem hasonlítható (mennyiségileg) azzal, hogy egy allergiás beteg egy évben egyszer (netán kétszer) kap pici dózisban egy szteroid injekciót. Köze nincs az olyan betegségekhez, amilyenekben bizony nyomatják a szteroidot, és még azzal sem ölnek, hanem GYÓGYÍTANAK!

Előzmény: staiger (8624)