Ági+ Creative Commons License 2019.02.13 0 0 57283

Ha kérhetem, hátrébb az agarakkal. Szerintem nem írtam ilyen stílusban! Ezt nem is veszem fel, hiszen a dühöd nem is ellenem, hanem a másik véleményezőnek szólt, csak rajtam csattant. 

Amúgy szívesen olvastam volna akár a Te meglátásod a témában, főként, ha az ellentétes lett volna máséval! És a téma az ellés után 3 héttel történő vérzés és a nehézkes mozgása az anyakutyának volt. De tudtommal nem jött más vélemény ezekre a konkrét tényekre, csak az első kérdésemre reagálónak. És természetesen a döntés és mérlegelés az enyém lesz.
Nem mondtam, hogy nem hiszek az állatorvosnak! Neki hiszek elsődlegesen, hisz Ő tanulta, van alapja a mondandójának. 

Csak azon gondolkodtam el, hogy ez a két dolog feltűnt, már a legelején, a nehézkes mozgás és a vérzés . Ha van két választásod, ahol látszólag minden teljesen pozitív (azért látszólag a jelző, mert kívülállónak, utcáról beesőnek nem lehetséges papírok alapján és fél óra alatti ott tartózkodás során pontos diagnózist felállítani a helyzetről, de ha az első benyomás jó, akkor fenntartható), és másik verzióban kétségeid vannak, vajon melyik választás a jobb? Nincs is értelme senkinek sem a véleményével egyetérteni, sem pedig osztani azt, hanem csak leírni a sajátunkat, a vita egészséges dolog, hiszen mindig szükség van pro és kontra érvekre a döntéshez, sokkal célravezetőbb a kérdések megválaszolása, azzal előrébb jutunk, de a szemrehányás, vagy veszekedés elkerülendő stílus. Mi a Te meglátásod az alapkérdéseimmel kapcsolatban?

Előzmény: Garfield007 (57282)