. kata31 Creative Commons License 2019.02.18 0 0 3336

Van egy 97-es szép,de szerencsétlen 2.3-asom. Nem kerregett,nem cserregett,de egy reggel nem indult. Szétszedte a szerelő,közölte vezérműlánc szakadás..de nem tudja kivenni a motort,mert kellene hozzá. Így hozta vissza a ház elé. Karban tartott autó volt,cseréltem a lengéscsillapítóit, a gyújtásvezérlést.Semmi gond nem volt vele.Telnek az évek,nem figyeltem az ideiglenes kivonatásra.Most a rendszámot is le kellett adni. Szép álapotú

 

Szóval,ha kell valakinek donornak. Megvan az eredeti bordó is az udvarban ehhez a fehérhez.Annak a kuppliungja lett szar ezért lett fehér. Abban kerregős volt már a motor,de ment. Most bakon áll, a futóműve elől kikerült.Ülései részben a kertben hevernek,de minden megvan. Elmegy állapotú,de nem gurul..

 

A forgalmi megvan,de a motortérben a jobb oldali sárvédőélhez ütött szám elkopott..A rendszám,mint írtam nem fizetett biztosítás végett leadva.

 

Ha valakinek kell 200 ezerért minden vihető. (Zsámbékról,de egyeztetni kell)

 

 

Ugyanitt fehér 96-os 2.4 benzines. automatás Dodge Caravan computerhibás (feleségemnek leállt bevásárláskor),hasomló rendszámleadási történettel,addig hibátlan motorral,de korrodált sárvédőivvel(öklömnyi luk már) leadott rendszámmal,a nem fizetett biztosítás miatt 150 ezer.