földicserkó Creative Commons License 2019.03.24 0 0 314

Talán a só... Tudod rómaiak vs Karthátó. Az olaj is eléggé tönkreteszi a talajt.

 

Ilyen gyomirtó szerintem nincsen. Régen voltak a csírázást gátló cuccok, de ma már talán I-es katóriéában sincsenek. Te ilyet megvenni biztosan nem fogsz tudni, ha netán erre-arra beszerezhető is. És az se hat egész évben szerintem.

 

Totilás gyomirtóval, azaz glifozáttal irtjuk a gyomokat, ha nem lehet kihúzni vagy kikapálni. Ez a növény zöld felületén át hat, kb 3 hét alatt szárad el a növény. Mindegy milyen glifozátot veszel... a legolcsóbbat vedd!

 

Amúgy minek kiirtani a gyomokat folyton? Ha túl nagy, zavar, kihúzod. Oxigént termel, nem? Azt mondják csúnya, de miért lenne a libatop csúnya? Nekem bejön... mondjuk a tarack az nem :) Nem örülök, hogy a pitypangot nem tudom kihúzni, de mit van mit tenni. Ehető asszem és zöld meg sárga, sárgicska. Fejlett célok között az szerepel, hogy legyen több zöld a városban, akkor minek kiszedni mindenhonnan minden zöldet? Attól szép a térkő, zuzalék, temető, ha nincs rajta zöld? Ezt mondják, de ez egy hülyeség. Éljenek a gyomok! Viva la gyomok, viva la revolution!:) 11 év maradt...

 

 

Előzmény: -Smiley- (313)