Dr. Kádár bőrgyógyász Creative Commons License 2019.03.27 0 0 3080

Garanciát itthon nem nagyon adnak a szőrtelenítő klinikák. Én adok, de a saját magam által megszabott keretek között. 90%-os eredményt biztosítok X kezelésre. De nem bontom meg, hogy 70%-os eredmény X-2 kezelés vagy 50%-os eredmény X-4 kezelés, stb.További a visszarendelésekkel kapcsolatban infót ezeken a linkeken talál.

 

https://kadardr.hu/portfolio_page/orvosi-garancia/ 

 

https://szordoki.hu/garancia-lezeres-szortelenites/ 

 

Ezekből következik, ha a nyarat kihagyja, nincsen semmilyen garancia. Azt kell megértenie, hogy élő testről, egy szervecskéről (szőrtüsző) beszélünk, ami folyamatosan változik. Konkrét számokat, matematikai pontossággal nem lehet betartatni és elvárni. A garancia ránézésre és nem számolásra megy. A páciens azt mondja, doktor úr, itt van a kezelés előtti fotóm, lejárt az X kezelésem, de én úgy látom, hogy nem teljesítette az ígért eredményt, akkor tovább kezelem ingyen, amíg neki nem lesz megfelelő. Egy éven belül annyiszor, akárhányszor visszajön szőrösen (kivétel áll, bajusz). Ha ez a bizalom mindkét oldalról nem működik, akkor nem szabad egyáltalán belevágni.

 

A díjszabás is érthetően le van írva. A kezelési árak egy kezelésre vonatkoznak. A vizitdíj ezen felül van, 10 000 Ft (ezt próbálja meg most megspórolni a levelezgetéssel). De ha kezelteti magát, akkor ennek a felét (5 000 Ft) engedek el, és nem a kezelések árának a felét.

 

https://szordoki.hu/arlista/ 

Előzmény: Shima29 (3079)