Dr. Kádár bőrgyógyász Creative Commons License 2019.03.28 0 0 3082

Igazából nem nagyon értem a kérdéseit, válaszait, olyan, mintha az értő olvasással lenne gondja vagy csak provokál. 

Budapesten egy vizit (szakorovsi beszélgetés, általában 20 perc) 10-30 000 Ft között mozog. Az orvos, hogy tanácsot adjon, ahhoz mérhetetlenül sokat kell, hogy tanuljon és tapasztaljon. Ezt próbálja meg némi pénzért eladni. A páciensek között meg vannak, akik ezt pénzkidobásnak tekintik, míg mások kifejezetten hálásak, mert egy még hosszabb és költségesebb procedúrától mentesülhetnek.

Sopronban élek és heti 3 alkalommal Bp-en dolgozom, így a lézerre koncentrálva nem adok “normál” bőrgyógyászati vizitet. Egyszerűen fizikailag nem bírom el. De a lézerkezelésre jelentkezőket egy fajta alkalmassági vizsgán, viziten rostálni kell. Van, akinek pár kezelés után elérjük a várva várt eredményt, míg mások hosszú éveken keresztül fognak járni. Míg mások egyszerűen mind anatómiailag, mind mentálisan alkalmatlanok a kezelésekre. Tehát egy ilyen lézerrel jelentkező páciensnél 10 000 Ft-ot kérek egy beszélgetésért. Aztán jön a kezelésre és fizeti a kezelési árat. Hogy megértse, első változat: első vizit beszélgetés 10 000 Ft. Aztán pár nap múlva a pl.: teljes fanszőrzet kezelés 30 000 Ft. Második változat: a páciens kezelésre és vizitre jelentkezik be egyszerre, mert kb. tudja a kezelés lefolyását, ismeri a bőrének és szőrének a színét, otthon értően átolvasta a honlapot, mely Magyarországon a legrészletesebben leírja a  szőrtelenítéssel kapcsolatos dolgokat, stb. Ilyenkor az első kezelésen 5 000 Ft-ot és 30 000 Ft-ot fizet. A további kezelésekre mindig, mindkét esetben 30 000 Ft-ot kell fizetni. Ez a honlapon le van írva. (vizitdíjat csak az első kezelésnél, beszélgetésnél számítok fel).

 

Telefonon nem fog elérni.

 

Van még egy potya tanácsom is: a fórumon először KLSDerm néven írtam, majd a saját nevemen. Ha az összes hozzászólásomat kigyűjti és egyben elolvassa (mint teszik ezt a kozmetikusok is), akkor nagyon sok információhoz juthat ingyen.