V.Gy. Creative Commons License 2019.03.31 0 0 89

Reménykedek, hogy csak nem él örökké a dög.

 

Én is ebben bízok ennél a rohadéknál... (csak sajnos elég fiatalnak tűnik, még tíz év is lehet a torkában, hogy rohadna meg mielőbb, de hirtelen)

 

Úgy tudom, egyik közvetlen szomszédjuk már jelezte a panaszt nekik, de persze változtatás nincs. Talán mintha a dög magától már kicsit kevésbé reagálna minden szarra, talán, talán, mintha ezt tapasztalnám, kicsit mintha több lenne a csönd mostanában. De lekopogom... (ezek amúgy sose szokják meg a helyüket teljesen? miért??)

 

Közvetlen mellettem szomszédnál is volt egyszer ilyen, most jut eszembe, jópár éve hoztak egy bőven felnőtt hatalmas kutyát Piripócsról, az meg itt nem tudott megszokni, vagy nem tudom, mi baja volt, de állandóan ugatott fölöslegesen. Már annak is a lelövésén/megmérgezésén gondolkoztam, illetve már mindenki azon gondolkozott, de aztán az Univerzum egyszer csak közbelépett és csodát tett: egy hatalmas nyári viharban ledőlt a kerítésük egy kis része, és a másnapi szép reggelen a rohadék elmenetelt vissza Piripócsra... Szerencsére soha nem találták meg, nem sikerült visszahozni. Volt ám öröm az utcában!

 

Erre pár évre rá megkaptuk ezt a másik örjöngőt egy kicsit odébb...

Előzmény: Kontroll-R (88)