Törpike831 Creative Commons License 2019.05.05 0 0 118762

Sziasztok! Tudom hogy itt leginkább Hurghada a téma, viszont a segítségeteket szeretném kérni. Az idén Marsa Alam lenne a cél, de elég nagy dilemmában vagyunk és a Marsa Alam-i fórum eléggé akadozik ezért itt is próbálkozom. A KT-nál nézelődtem és az árakat figyelembe véve két szállodára esett a választás. A Royal Brayka Beach Resort valamint a Sentido Oriental Dream. Próbáltam utánna nézni ezeknek a fórumokon illetve tripadvisoron valamint néztem videókat is. A döntésben nagyon fontos lenne a tengerpart, pontosabban az, hogy egy kevésbé úszónak alkalmas-e.

A Brayka ahogy néztem egy öbölben van és ott fokozatosan mélyül a víz, viszont nem tudom hogy mekkora mélységet ér el. Fontos szempont lenne, hogy van-e olyan úszásra alkalmas része, ahol kb. 1,20 - 1,50 mélység van, tehát egy kevésbé jó úszó szükség esetén bármikor leteheti a lábát az aljára. Tudom hogy hülyén hangzik, de tényleg számít.

A Sentido sem lenne rossz, de ott nem tudom hogy van-e ilyen úszásra alkalmas rész, mert a képek alapján nagyon érvényesül az apály és olyankor csak sár van. Viszont ha a térképet megnézem, akkor a parttól elég messze tart a korallos rész és közötte több helyen úgy tűnik mintha lenne egy kicsit mélyebb rész is foltokban.

Ha valaki a fórumozók közül tudna segíteni akkor nagyon megköszönném.

Persze a tengeren kívül az is fontos hogy tiszta legyen a szálloda és elfogadható az ellátás. Így ha esetleg valaki volt közületek valamelyik szállodába és tudna információt adni az nagyon hasznos lenne a döntésben.

A fenti két szállodán kívül tudnátok még másikat is javasolni esetleg ami a fent leírtak szerint megfelelő lehetne? Köszönöm előre is.