vajaszsemle Creative Commons License 2019.09.17 0 0 705

 

Wizz Flex KAPCSOLATBAN

 

Sziasztok

A wizz pontjaim nem sokára lejárnak. Egyelőre nincs olyan olcsó út ami érdekelne. Van lehetőségem tovább halasztani a jegyvásárlást valamilyen módon vagy elbukom a pontjaimat?

Gondolok itt esetleg olyanra hogy megveszem a Wizz Flex szolgáltatással egy jegyet bármerre.Egy jó távoli időpontra. Azt le tudom mondani az indulás előtt, vagy még jóval előtte ha már tudom merre akarok utazni jó áron.

azt írják:

-A törölt foglalásért fizetett összeget a foglalást végző WIZZ-számláján írjuk jóvá 72 órán belül...

(ezt írják vagyis vissza rakják a wizz számlámra pontokban az értékét gondolom.)

 

A foglalás törlése okán jóváírt összeg a visszatérítés dátumától számított 90 napon belül használható fel. Az összeg felhasználásával lefoglalt új járatok dátumának nem szükséges ebbe az időszakba esnie.

(Tehát visszakaptam a számlámra a jegy árát és tudok belőle új jegyet venni 90 napon belül jól értelmezem?)

 

Vonnak le valami költséget belőle ha van érvényes  wizz erste kártyám, ami után automatikusan benne van  a wizz tagság is?

Bármilyen költséget?

Vagy esetleg valami mód? -jó tanács evvel kapcsolatban hogy a pontok ne vesszenek el... és ne utazzunk méregdrágán ha már esetleg lehet csuztattni a pontokat valahogy?

 

Ne felejtsük el hogy a wizz csinálta hogy már automatikusan hetente tolja át az erste banknál gyűjtött pontokat a wizz számlára amit 1 éven belül le kell utaznod vagy ugrik.

Csinált valaki már ilyet?